Masaj Çeşitleri

Herkesin rahatlama ve dinlenme için ihtiyaç duyduğu uygulamalardan biri masajdır. Kendi içerisinde birbirinden farklı seçenek sunan masaj eklem ve kas ağrılarına en iyi gelen yöntemlerden biridir. Düzenli spor yapan ve yoğun çalışan kişilerde kemik ve kas ağrıları, doku zedelenmeleri meydana gelmektedir. Dokuların yumuşaması ve kemiklerin sağlamlığı için düzenli masaj yaptırılması önerilmektedir.

Masöz İstanbul Masajın kendi içerisinde pek çok çeşidi bulunmaktadır. Kupa masajı, selülit masajı, klasik masaj, terapi ve spa masaj çeşitleri kişi yorgunluğunun atılmasını sağlamaktadır. İncelmek ve bölgesel yağlarından kurtulmak isteyen kişiler selülit masajı ile bu problemlerinden uzaklaşmaktadır. Aynı zamanda kol, bacak, sırt ve bel ağrıları yaşayan kişiler klasik masaj ve kupa masajı ile dinlenme fırsatı bulmaktadır.

Ağrılardan Kurtulmak İçin Kesin Çözüm Masaj

Geliştirilen farklı masaj çeşitleri kişilerin sorununa yönelik özel olarak programlanan uygulamalardan biridir. Yaşanılan bölgesel ağrı ve problem için klasik masaj uygulamaları kişiye özel belirlenmektedir. Sırt ve bel yamukluğu, ağrısı yaşayan kişiler kupa masajı ve düzenli yapılan klasik masaj uygulamaları ile tüm sorunlarına tedavi bulmaktadır.

Masaj Terapisti Uygulamaları

Ağrıyı dindirmek, bazı bölgelerdeki şişlikleri azaltmak ve kaşların gevşetilmesini sağlamak için uygulanan işlemlere masaj adı verilmektedir. Masöz İstanbul ile kişilerde kas gücünün azalmasına engel olmamak ile birlikte yağ birikimlerin ortadan kalkmasına ve yaralanma sonucunda ortaya çıkan gerilme ve burkulmalarda iyileşmenin hızlandırılmasına yardım etmektedir. Bu anlamda masaj terapistleri kişilere farklı pek çok masaj çeşitleri uygulamaktadır.

Masaj Uygulamaları

Masaj uygulaması fizyolojik esaslara dayanmakta ve alttaki iç organlardan gelen ağrıyı azaltmakta ya da ortadan kaldırmaktadır. Masaj uygulamalarından sonra deri damarlarında neden olan değişiklikler alttaki dolaşımın durumunu da değiştirmektedir. Ayrıca birikmiş sıvının emilimini kolaylaştırmak için de masaj uygulanabilmektedir. Kaslara uygulanan masajlar çalışmadan önce uygulanmış ise kanın daha fazla hücum etmesini sağlar ve kasları ısıtarak etkinliğe hazırlamış olur.

 

Masaj uygulamalarının sağlığa pek çok faydası olmasının yanı sıra masaj terapistlerinin uyguladığı farklı pek çok masaj türü bulunmaktadır. Masaj türleri şunlardır:

Editör

Editör