Altuğ Adanur kimdir?

Sağlık turizminin saygın iş insanlarından birisi olan Altuğ Adanur Malatya’da dünyaya gelmiştir. Altuğ Adanur ilk ve orta…

Sağlık turizminin saygın iş insanlarından birisi olan Altuğ Adanur Malatya’da dünyaya gelmiştir. Altuğ Adanur ilk ve orta eğitimini memleketi olan Malatya’da tamamladıktan sonra lise ve yüksek okul kariyerini Ankara’da tamamlamıştır.

Eğitimlerini tamamlamasının ardından iş dünyasına atılan başarılı iş insanı Altuğ Adanur hali hazırda A2 Şirketler Grubu ve Adanur Şirketler grubu ile AKA&Leda İlaç Firması Genel Müdürlüğü ve Sağlık Turizmi alanında faaliyet gösteren Pragsys A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığını yapmaktadır.

Altuğ Adanur birçok sosyal sorumluluk projesine destek verirken aynı zamanda yine bir çok sivil toplum örgütü, dernek ve vakıfalara üyedir

Bir çok sivil toplum örgütü, Dernek ve Vakıf üyelikleri mevcut olup Assos Hollanda Türkiye Temsilcisidir.

Altuğ Adanur Afrika özelinde sosyal sorumluluk projeleri faaliyetlerini yanı sıra  özellikle Tıp-Eczacılık-Diş Hekimliği öğrencileri için yardım ve sosyal sorumluluk projeleri yürütmektedir. Ulusal güvenlik alanında ise çalışmalar yürütmektedir.

Editör

Editör