Çingene Kızı Zeugma filminin galasına yoğun ilgi

Zen Yapım İbrahim Akbaba tarafından yapılan yönetmenliğini Kamil Çetin’in üstlendiği, senaryosunu Cavidan Balcı’nın kaleme aldığı başrollerini, İnan Ulaş Torun, Altan Erkekli, Aysel Nazim, Serkan Şengül ve Orhan Aydın paylaşırken, Didem Taslan, Hakan Bulut, Kıvanç Baran Aslan, Seher Terzi, Kubilay Penbekioglu, Deniz Oral, Zeynep Gülmez, ve Hollywood oyuncusu Nicolas Facey gibi güçlü isimlerin üstlendiği “Çingene Kızı Zeugma” filminin galası yapıldı.

Çingene Kızı Zeugma filminin galasına başta Ender Saraç olmak üzere sanat, siyaset, iş, cemiyet dünyası ve sinemaseverler yoğun ilgi gösterirken gala da yaşanan izdiham gözlerden kaçmadı.

Çingene Kızı Zeugma filminin İstanbul dışı gösterimlerinde ve Azerbaycan gösteriminde tüm kadronun gösterime katılacağı bilgisine ulaşıldı.

Çingene Kızı Zeugma filminin konusu

Gaziantep’in dünyaca ünlü müzesi Zeugma’nın en nadide eserlerinden biri olan “Çingene Kızı” tablosunu yurt dışı bağlantılı bir çetenin çalma planlarını anlatan film hem aksiyon hem komedi sahneleri ile seyircisine unutulmaz bir sinema keyfi sunmayı amaçlıyor

Galada kısa bir konuşma yapan Çingene Kızı Zeugma filminin yapımcısı İbrahim Akbaba “Son dönemlerde sinema salonlarındaki seyirci azlığına dikkatleri çekerek seyircileri tekrar sinema salonlarına çekmek için elini taşın altına koymaya karar verdiğini, filmi izlemeye gelen seyirci sayısının 900 bini geçmesi durumunda çekilecek bir kura sonucu bir seyirciye O Km. bir araç., bir seyirciye motosiklet ve 5 seyirciye de son model cep telefonu hediye edileceğini” açıkladı.

Açıklamalarına devam eden Akbaba “Sinema emekçilerine destek olunması için bu sektörden insanlar ekmek kazanıyor emeklerinin karşılığını sinemalardan almasına destek olalım. Sanatsız bir dünya ruhsuz bedene benzer .Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “ Sanatsız kalan bir milletin hayat damalarından biri kopmuş demektir” bu sözü ne kadar doğru söylediğini bir kez daha yaşıyoruz. Bir milletin sanat yeteneği güzel sanatlara verdiği değerle ölçülür” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Editör

Editör

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir