İşadamı İbrahim Murat Gündüz sporcu gençlerimizin özel güvenlik firmalarında işe yerleştirilmeleri için çalışma başlattı

Türkiye Muaythai Federasyonu başkan yardımcısı İbrahim Murat Gündüz savaştan kaçan Ukraynalı sporculara yardım kampanyasından sonra işadamı arkadaşı Ankara Ticaret Odası 64. Komite başkanı Sayın Abdullah Öz ile (kickboks, boks ve muaythai) sporu yapmış milli sporcuların işsiz kalmalarını önlemek için Türkiye Muaythai Milli Takımı Teknik direktörü Şahin Eroğlu hoca ile bir araya gelerek yeni sosyal projeleri hakkında basın mensuplarına açıklama yaptı.

İbrahim Murat Gündüz yakın dostu Abdullah Öz’ün Ankara Ticaret Odasında çok etkin bir isim olması sebebi ile odaya kayıtlı diğer işadamlarındanda sporcularımız için yardım isteyeceğini belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü Amacımız Türk sporunun ve Türk sporcusunun menfaatsiz herdaim yanında olmak. Sporcularımızın işe alınmaları işsiz kalmamaları için yol arkadaşım Abdullah Öz ile bir proje başlattık, Rabbim yar ve yardımcımız olsun dedi.

İbrahim Murat Gündüz’ün sağladığı destek ile Ankara Ticaret Odası 64. Komitesi Temizlik ve Güvenlik Hizmetlerininin komite başkanı olan Abdullah Öz (kickboks, boks ve muaythai) sporu yapmış milli sporculara ücretsiz olarak güvenlik belgesi çıkartılacağını ve başta devlet kurumları olmak üzere sporcuların çeşitli kurumlarda işe yerleştirileceğini söyledi. Hayırsever işadamı İbrahim Murat Gündüz bu projeyi hayata geçirebilmek için muaythai milli takımımıza 17 madalya kazandıran efsane teknik direktör ve antrenör Şahin Eroğlu hoca ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Editör

Editör