Kağıt yapıştırıcı

Eğitim hayatına başladığımızdan, iş hayatına kadar uzanan bu süreçte farklı kullanımlar için farklı isimlerde yüzlerce farklı yapıştırıcı markası kullanıyoruz.  Gerek işimiz gerek eğitim hayatımızdaki çeşitli nedenlerden dolayı her alanda yapıştırıcıya ihtiyaç duyuyoruz.  Bizler bu konudaki tecrübemiz ile bu konuya göz atacağız ve sizler için en kaliteli en sağlam kağıt yapıştırıcılarını inceleyeceğiz.  Bugün sizlerle farklı malzemeler için yapıştırıcıları inceleyeceğiz.  Kağıt yapıştırıcı, metal, ahşap vb. özellikle yüzeyler için sıvı, katı, yapıştırıcı vb. çeşitler mevcut.  Çeşitli kriterlere göre sizin için en iyi yapıştırıcı markalarını listeleyeceğiz. Bu listedeki yapıştırıcıları kağıt yapıştırmak, plastik, metal ve karton, kumaş ve daha birçok eşyayı yapıştırmak için kullanabilirsiniz.

Sizler için en iyi kağıt yapıştırıcı markaları inceleyelim ;

Herkesin bildiği klasikleşmiş bir marka;

PATTEX YAPIŞTIRICI ( HIZLI VE KALİTELİ VE GÜÇLÜ)

Pattex, en iyi yapıştırıcı markasıdır ve oldukça etkilidir. Pattex Fast 2K ürünü sprey ve sıvı halde satılmaktadır.  Ahşap, MDF, lastik ve sunta ve kağıt gibi yüzeyler için gayet uygun olduğunu söyleyebiliriz.  Ancak başka yüzeylerde de kullananlar var tabi ki. Tutkal son derece güçlüdür ve çabuk kurur. Kullanışlı, güçlü bir yapışkan ve uygun fiyatlı bir yapıştırıcı arıyorsanız bu ürünü mutlaka inceleyin. Gayet tavsiye ettiğimiz bir markadır.

Yine herkes tarafından bilinen JAPON YAPIŞTIRICISI;

PATTEX YAPIŞTIRICI ( JAPON) GAYET HIZLI VE KALITELI

Günlük hayatta gayet iş gören bu yapıştırıcı türü gerçekten etkili ve hızlı sonuç verir. Mesela gözlüğünüzün sapı kırıldı ve acilen bir çözüme ihtiyaç duyuyorsanız. Gözlüğünüzün sapını bu yapıştırıcı ile gayet düzgün şekilde yapıştırabilir, kısa vadede gözlüksüz kalmazsınız. Piyasadaki en iyi Japon yapıştırıcısı olduğunu söyleyebiliriz. Kağıt, metal, ahşap, kauçuk, deri, kumaş, lastik ve kağıt gibi tüm yüzeylerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.  Özellikle küçük parçaların yapıştırılması veya sabitlenmesi için idealdir.  Ancak kullanırken dikkatli olmalısınız, elinize yapışırsa zor olabilir.  Özel kapağı ile uygulaması kolaydır ve kuruma yapmaz. Kağıdı en iyi yapıştıran yapıştırıcıdır. Günlük hayatta öğrencilerinde kullandığı uhu vb. yapıştırıcılardan bir tık daha fazlasını istiyorsanız bu yapıştırıcı işinizi görecektir.

Japon yapıştırıcısı ile ne yapıştırılır?

Gözenekleri olan veya gözeneksiz olan yüzeylerin yapıştırılmasında, plastik, kağıt, ahşap, metal, çini, porselen, seramik, deri, kauçuk, mantar, mukavva vs. malzemelerin yapıştırılmasında kullanılabilir.

Editör

Editör