‘’Kuliste Röveşata’’ Zorlu PSM YouTube kanalında başlıyor.

Zorlu PSM YouTube kanalında Zeynep Ocak’ın sunduğu, editörlüğünü Kutsal Motor’un yaptığı yepyeni bir program başlıyor. Zorlu PSM’nin kulislerinde neler oluyor? Etkinlik öncesi birbirinden ünlü sanatçılar çok mu heyecanlı? Sahneye çıkmaya nasıl hazırlanıyor? Kulis listelerinde neler var? Sahnede yapılan hatalar nasıl kurtarılır? Sahnede aralarında neler konuşuyorlar? Hangi ustalar tarihten siliniyor? Ve daha birçok soru…

Zorlu PSM sahnelerindeki etkinliklerin sahne arkasında, birbirinden ünlü sanatçıları etkinlik öncesi yakalayıp onlarla sohbet ederek heyecanlarını paylaşacağı, doyasıya muhabbetle eğlenceli dakikalar yaşanacağı ‘’Kuliste Röveşata’’ Zorlu PSM YouTube kanalında başlıyor.

Zorlu PSM sahnelerindeki etkinliklerin sahne arkasında, birbirinden ünlü sanatçıları etkinlik öncesi onlarla sohbet ederek eğlenceli dakikalar yaşanacağı ‘’Kuliste Röveşata’’ Zorlu PSM YouTube kanalında başlıyor. Zeynep Ocak ile Kuliste Röveşata’da, Zorlu PSM’nin sahne arkasında konuklarına dair en merak edilen soruları, kendine özgü üslubu ve hiç akla gelmeyecek köşeye sıkıştıran eğlenceli kişisel sorularla sanatçıların kahkahaları Zorlu PSM’nin kulislerinden yankılanıyor.

Editör

Editör