Rastgele Yeni Nesil Meyhane’den görkemli açılış

İşletmeciliklerini Fatih Çetinkaya ve Bora Yayalar’ın yaptığı yeni nesil meyhane Rastgele bayramın birinci günü görkemli bir açılışla eğlence dünyasında bende varım dedi.

 

Açılış gecesinde Rastgele Yeni Nesil Meyhane’de büyük bir izdiham yaşanırken ilk gecesinden iş, sanat, cemiyet, spor ve sanat dünyasından gelen seçkin misafirlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Açılış sonrası basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Rastgele Yeni Nesil Meyhane işletmecilerinden Fatih Çetinkaya “ 14 yıllık eğlence sektöründeki başarılarımızın ardından bu kez yeni bir konseptle sektöre geri dönüş yaptık. Beylikdüzü’nde açtığımız Rastgele Yeni Nesil Meyhane olarak misafirlerimize unutamayacakları anları yaşatmak adına çıktığımız bu yolda haftanın iki günü canlı müzik olacak. Bunun dışında DJ arkadaşlarımız bizlerle birlikte olacaklar. Oryantal, zenne, darbuka ve davul ritim şovları da olacak. Çok kısa bir süre içerisinde sadece Beylikdüzü’nün değil aynı zamanda İstabul’un en gözde eğlence mekanlarından birisi olmayı hedefliyoruz” dedi.

Rastgele Yeni Nesil Meyhane’nin açılış gecesinde sahne alan Erdal Bağcı’da basına verdiği kısa demeçte “Bu gece İstanbul’u gece hayatına yeni bir soluk getirecek olan Yeni Nesil Meyhane’de ilk sahne alan sanatçı olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Bizi izlemeye gelen müzikseverlere, dostlarıma ve sanat camiasındaki dostlarıma beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Editör

Editör