‘Kasaba Doktoru’ 8 Nisan’da TRT 1’de başlıyor

TRT 1’in yeni dizisi ‘Kasaba Doktoru’nun ilk fragmanıyla birlikte yayın tarihi de açıklandı. ‘Kasaba Doktoru’nun ilk bölümü 8 Nisan Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

‘Kasaba Doktoru’nda babasını kaybettikten sonra doktor olmaya karar veren yetenekli ve gelecek vadeden Ömer (Deniz Can Aktaş) ile kendini hayat kurtarmaya adamış efsane cerrah Kemal’in (Ozan Akbaba) şehre uzak bir belde hastanesinde yollarının kesişmesi ele alınacak. Kemal Hoca, Ömer ve idealist doktor Leyla’yı (Hazal Subaşı) bir araya getiren bu kasaba hastanesinde, insanlara yardım etmek için elinden geleni yapan üç doktorun azimli mücadelesi gözler önüne serilecek.

 

Kasaba Doktoru’nun konusu ise şöyle:

Ömer, yıllar sonra babasını kaybettiği Özel Gümüşok hastanesine üzerinde beyaz önlüğüyle gelir. Ülkenin birçok ünlü doktorunu bünyesinde barındıran hastanede doktorlar arasında kıyasıya bir rekabet devam ederken, Ömer’in zekâsı ve hünerli elleriyle yıldız gibi parlayan Dr. Leyla’ya aşık olması uzun sürmez.

Ömer bir yandan kendisine yeni kapılar açan ve doktor olmasını sağlayan, kurtarıcısı olarak gördüğü Dr. Kemal’i ararken, diğer yandan cerrah kadrosuna girebilmek için varını yoğunu ortaya koymaktadır. Ömer ve Doktor Kemal’in karşılaşması çok uzun sürmeyecektir.

Merakla beklenen dizinin zengin oyuncu kadrosunda; Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı, Sinan Albayrak, Barış Yıldız, Özgün Karaman, Sinan Demirer, Barış Yalçın, Tarık Uğur Özenbaş, Özgür Cem Tuğluk, Alptekin Ertürk, Sultan Ulutaş, Fatih Yücebağ ve Vildan Atasever yer alıyor.

Dizinin yönetmenliğini Arda Sarıgün üstlenirken senaryoda ise Banu Kiremitçi Bozkurt, İlker Arslan, Barış Erdoğan imzası var. Farklı hikayesi, ilgi çekici karakterleri ve zengin oyuncu kadrosu ile ekranların yeni favorisi olacak ‘Kasaba Doktoru’ üç idealist doktorun hikayesini konu alacak.

‘Kasaba Doktoru’ ilk bölümüyle 8 Nisan Cuma günü TRT 1’de…

Editör

Editör