Playmobil Filmi (2019)

 

Charlie oyuncaklar diyarında bir takım korsanlar tarafından kaçırılınca, ablası Marla’nın kardeşini bulabilmesi için büyük çaba sarf etmesi gerekir. 2019 animasyon, macera ve komedi filmi olan Playmobil: The Movie, Marla ve Charlie’nin hikayesini anlatmaya başlar. İki kardeşin anne babası hayatını kaybeder. Marla anne babası tarafından büyütülmüştür fakat Charlie henüz küçükken anne babası hayatını kaybeder ve bu nedenle Charlie tek başına büyür. Marla, Charlie’nin küçüklüğünden beri onun bakımını üstlenmektedir. Marla her ne kadar özgür ruhlu bir kız olsa da, anne babasının olmamasından dolayı hayatını kardeşi Charlie’ye bakmakla geçirmektedir. Film Charlie de uyum sağlamakta zorlanan, kopuk bir erkek çocuğudur.

Bir gece, Charlie, bir müzede Playmobil sergisinin olduğunu duyar. Charlie, ablası Marla uyurken evden gizlice çıkarak bu müzeye gider. Playmobil’leri göreceği için çok heyecanlı olan Charlie müzeye ulaşır ve Playmobil’lere bakmaya başlar. Kısa süre sonra Marla, kardeşi Charlie’nin yerinde olmadığını anlar. Marla müzeye gider ce Charlie’nin orada olduğunu görür. Marla öfkeli bir şekilde evden gizlice ayrılan kardeşi Charlie’yi azarlamaya başlar. Tam bu sırada olağanüstü bir olay meydana gelir ve iki kardeş kendisini tanımadıkları bir dünyada bulur.

Chalie ve Marla müzede tartışırken, bir deniz feneri güçlü bir şekilde yanmaya başlar. Bu ışık, Charlie ve Marla’yı Playmobil evrenine ışınlar. Bir anda Playmobil evrenine ışınlanan Charlie ve Marla neye uğradığını şaşırır. Film izle Büyük bir Playmobil hayranı olan Charlie için bu evren bir cennettir. Fakat kısa süre sonra Playmobil evreni de zorluklarını göstermeye başlar. Charlie ve Marla kendilerini bir viking savaşının ortasında bulur. Charlie vikinglere yardım etmeye çalışırken, bir grup korsan tarafından yakalanır. Korsanların kaçırdığı Charlie’yi kurtarabilecek tek kişi ise ablası Marla’dır.

Film Bilgi Linki:

https://www.fullhdfilmizlesene.pw

Editör

Editör